Light Deals  12% extra korting op Light Deals
Code: LIGHT
Bekijk topaanbiedingen
info
Hongkong Buiten staande lamp Zwart, Transparant, Helder, 1-licht
€ 41,99
Adviesprijs: € 79,99
LUTEC BRISTOL Padverlichting Zwart, 1-licht
€ 41,99
Adviesprijs: € 79,90
Swanek Buiten muurverlichting LED Antraciet, 1-licht
€ 47,99
Adviesprijs: € 69,99
Kogellamp Wit, 1-licht
€ 107,88
Kogellamp Wit, 1-licht
€ 119,99
Adviesprijs: € 149,90
Kogellamp Wit, 1-licht
€ 59,99
Adviesprijs: € 79,99
Lignac Buiten staande lamp Zwart, Zilver, 1-licht
€ 53,99
Adviesprijs: € 99,99
Caserta Sokkellamp roestvrij staal, 1-licht
€ 23,99
Adviesprijs: € 34,99
Hongkong Buiten staande lamp Wit, 1-licht
€ 53,99
Adviesprijs: € 79,90
LUTEC BRISTOL Padverlichting Wit, 1-licht
€ 59,99
Adviesprijs: € 79,90

Buitenverlichting voor gebouwen en tuinen

Je huis en tuin voorzien van aantrekkelijke buitenverlichting heeft verschillende voordelen. Ten eerste verhogen buitenlampen de veiligheid aanzienlijk. Het is bewezen dat verlichte gebouwen minder risico lopen op inbraak, diefstal of vernieling. Door paden, trappen en andere gebieden te verlichten, verminder je ook het risico op vallen en ongelukken. En vergeet ook de esthetische aantrekkingskracht niet: buitenverlichting kan de finishing touch geven aan de vormgeving van je huis! Veel modellen zijn uitgerust met bewegingssensoren, zodat ze alleen oplichten wanneer ze echt nodig zijn. 

Licht brengen in de duisternis met buitenlampen

Met gerichte armaturen voor buiten kun je paden, gevels, garages en tuinzones optimaal verlichten. Ons assortiment buitenverlichting is zo veelzijdig dat je in onze online shop de perfecte oplossing vindt, voor elke behoefte. Denk bijvoorbeeld aan buitenarmaturen met bewegingssensoren om je oprit te verlichten, buitenwandarmaturen voor je gevel of een discrete buitenverlichting voor mooie plekjes in je tuin. We hebben buitenlampen voor vaste installatie in de grond, maar ook draagbare tuinlampen die je makkelijk kunt dragen en verplaatsen naar een andere locatie.

Grondspots zijn praktisch omdat ze geen plaats innemen en quasi onzichtbaar blijven wanneer ze uitgeschakeld zijn. Afhankelijk van de locatie moeten buitenlampen uiteraard goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Daarom is voor buitenverlichting een hoge IP-beschermingsgraad vereist. IP65 geeft bijvoorbeeld aan dat de buitenarmatuur stofdicht is en beschermd is tegen waterstralen, terwijl IP67 betekent dat de armatuur stofdicht is en ook moeiteloos een tijdelijke onderdompeling in water kan doorstaan.

Zet je huis en tuin in de kijker

Buitenverlichting onderstreept de stijl en smaak van de bewoners van een huis. Met buitenlampen kan je namelijk sfeervolle accenten toevoegen en specifieke zones in de verf zetten. Zodra iemand de eigendom betreedt, is te zien hoeveel belang er wordt gehecht aan een mooie inrichting van huis en tuin. Discrete buitenverlichting zorgt ervoor dat je ook 's avonds als het donker is van je tuin kunt genieten!

Ook voor grote eigendommen kan je kiezen uit talrijke buitenlampen met een groot verlichtingsbereik. Dankzij deze buitenlampen zal je de schoonheid van de architectuur ook in het donker kunnen accentueren. Je vindt bij ons ook een ruim en divers aanbd aan professionele buitenverlichting voor kantoren en bedrijven. Met een paar stijlvolle buitenlampen maak je gegarandeerd een goede eerste indruk op klanten en zakenpartners!

LED buitenverlichting en solar buitenverlichting

Energie-efficiëntie (zoals vermeld op het energielabel van de lamp) en levensduur zijn twee belangrijke criteria bij de keuze van buitenverlichting. LED buitenverlichting combineert deze twee voordelen, en zijn ook nog eens onderhoudsvrij! Dit maakt LED buitenlampen zeer geschikt voor ontoegankelijke plaatsen, en dan vooral LED lampen met een bewegingssensor. Solar buitenlampen worden overdag opgeladen met zonne-energie en zijn dus een zege voor je elektriciteitsrekening. Buitenverlichting op zonne-energie bestaat in alle denkbare vormen, van bolvormige lampen, tot feeërieke lichtsnoeren en solar lantaarns. Natuurlijk zijn er naast onze armaturen, ook passende lichtbronnen en accessoires bij ons verkrijgbaar!

Populaire vormen en materialen van buitenlampen

De meest populaire vormen van buitenlampen zijn rechthoekige staande lampen, die vaak gebruikt worden als padverlichting. Ook kogellampen (bollampen), wandlampen, buitenspots en lantaarns zijn heel geliefd. Op onze webshop vind je ook speciale, unieke modellen, zoals buitenlampen met een stenen look, vijverlampen en onderwaterlampen. Vrijstaand of voor montage aan wand of plafond - ons assortiment bestrijkt het volledige spectrum van buitenverlichting! Wat materialen betreft, zijn vooral roestvrij staal, aluminium en chroom populair; maar in ons aanbod vind je ook talloze lampen van andere materialen.

Balkon- en terrasverlichting

Balkons, terrassen en veranda's zijn rustgevende plekjes, waar je optimaal wilt kunnen ontspannen. Sfeervolle buitenverlichting kan de beleving nog dat tikkeltje beter maken. Voor de inrichting van rustgevende buitenoases bij je thuis, vind je bij ons een geweldig aanbod van prachtige buitenlampen. Ons assortiment biedt voor elke stijl en elk budget de juiste verlichting. Om het je nog makkelijker te maken kan je ons volledig aanbod filteren volgens de gewenste criteria.