Light Deals  12% extra korting op Light Deals
Code: LIGHT
Bekijk topaanbiedingen
info
Wemude Plafondlamp Zwart, 1-licht
€ 83,99
Adviesprijs: € 119,99
Pompu Plafondlamp LED Natuurlijke kleuren, Zwart, 1-licht
€ 275,99
Adviesprijs: € 279,99
Mongolei Plafondlamp Zwart, 1-licht
€ 119,99
Adviesprijs: € 129,99
Beveilig 12% extra
Pompu Plafondlamp LED Natuurlijke kleuren, Zwart, 1-licht
Pompu Plafondlamp LED Natuurlijke kleuren, Zwart, 1-licht
€ 215,99
Adviesprijs: € 299,99
Pompu Plafondlamp LED Zwart, 1-licht
€ 179,99
Adviesprijs: € 264,99
Beveilig 12% extra
Pompu Plafondlamp LED Zwart, 1-licht
Pompu Plafondlamp LED Zwart, 1-licht
€ 179,99
Adviesprijs: € 299,99
Montgomery Plafondlamp Natuurlijke kleuren, Zwart, 3-lichts
€ 83,99
Adviesprijs: € 114,99
Pompu Plafondlamp LED Natuurlijke kleuren, 1-licht
€ 95,99
Adviesprijs: € 149,99
Beveilig 12% extra
Pambor Staande lamp Zwart, 1-licht
Pambor Staande lamp Zwart, 1-licht
€ 71,99
Adviesprijs: € 149,99
Montgomery Plafondlamp Natuurlijke kleuren, Zwart, 5-lichts
€ 119,99
Adviesprijs: € 149,99

Lampen voor alle kamers

De verscheidenheid aan binnenarmaturen is enorm groot. Elk type ruimte stelt zijn eigen eisen aan verlichting. Zo is in vochtige ruimtes de IP-beschermingsgraad van doorslaggevend belang. Voor je gemak kan je onze binnenlampen groeperen volgens kamer. Immers: in de woonkamer worden andere soorten binnenlampen gebruikt dan in de gang, keuken of slaapkamer. Wij hebben ook vele speciale soorten binnenarmaturen voor kantoor- en commercieel gebruik. Daarom is het zo belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Ontdek hier de belangrijkste weetjes over binnenverlichting!

De juiste binnenarmatuur voor elke toepassing

Een armatuur die past in je specifieke binnenruimte, heeft een positief effect op de sfeer. Met de juiste binnenhuisarmaturen kun je de kenmerken van elke ruimte benadrukken en harmonieuze contrasten creëren. Geschikte verlichting brengt veel leven in een ruimte. Bij de keuze voor een bepaalde binnenverlichting moet je met tal van factoren rekening houden. Een belangrijke eigenschap van elke binnenverlichting is de kleur van het licht. Zo krijgt warm wit licht in veel woonkamers de voorkeur, terwijl neutaal en helder wit licht vooral in bureau- of werkruimtes wordt gebruikt.

De juiste binnenverlichting kiezen

Opstelling van een verlichtingsconcept

Een coherent verlichtingsconcept in je interieur combineert vaak directe met indirecte verlichting. Heldere basisverlichting wordt aangevuld met individuele verlichtingszones en spotverlichting op geselecteerde plaatsen. Op die manier creëer je een sfeer die zowel aangenaam als functioneel is. Van badkamers tot doorgangen, van keukens tot woon- en slaapkamers - het assortiment op het gebied van binnenverlichting is onuitputtelijk en fenomenaal divers!

Binnenverlichting beïnvloedt de perceptie van een ruimte

Geschikte producten vinden

Ben je op zoek naar binnenverlichtingsarmaturen voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer? Dan is het essentieel om rekening te houden met de IP-beschermingsklasse tegen binnendringende vaste stoffen en vloeistoffen. Voorbeeld: Het eerste cijfer van de IP22-markering geeft aan dat er geen vreemde vaste voorwerpen met een diameter van meer dan 12,5 mm kunnen binnendringen. Het tweede cijfer geeft aan dat druppelend water onder een hoek van 15° geen schade aanricht aan je armatuur. Of het nu gaat om praktische wandarmaturen, slimme pendelarmaturen of inbouwspots in het plafond - de binnenarmaturen zijn zo gefotografeerd en beschreven dat je makkelijk kunt zien of je product in kwestie geschikt is voor de beoogde ruimte. Bijpassende lichtbronnen kan je makkelijk tegelijk bestellen, samen met je armatuur. Hun energielabel geeft aan op een schaal van A++ tot E, tot welke EU-energie-efficiëntieklasse de betrokken binnenlamp behoort. Lage elektriciteitskosten bereik je vooral door te kiezen voor LED-verlichting, bv. in de vorm van één- of meerkleurige LED-strips.

Mooier wonen met bijpassende binnenverlichting

Klassiek, modern of individueel: verlichting is een fundamenteel aspect van je interieur en inrichtingsconcept, dat je niet mag verwaarlozen. Als visuele wezens nemen wij 80% van onze bewuste zintuiglijke indrukken op via onze ogen. In het juiste licht ziet alles er gewoon veel mooier uit!