Light Deals  12% extra korting op Light Deals
Code: LIGHT
Bekijk topaanbiedingen
info
Papacal Stopcontact lamp LED Zwart, 1-licht
€ 95,99
Adviesprijs: € 119,99
Stewart Stopcontact zuil Zwart
€ 35,99
Adviesprijs: € 99,99
Stewart Stopcontact zuil Zwart
€ 29,99
Adviesprijs: € 69,99
Beveilig 12% extra
Stewart Stopcontact zuil Zwart
Stewart Stopcontact zuil Zwart
€ 35,99
Adviesprijs: € 49,99
Palanga Padverlichting LED Zwart, 1-licht
€ 95,99
Adviesprijs: € 129,99
Papacal Stopcontact zuil Zwart
€ 41,99
Adviesprijs: € 59,99
Tinú Buitencontactdoos Zwart, stenen uiterlijk
€ 59,99
Adviesprijs: € 69,99
Abilene Stopcontact zuil Antraciet
€ 95,99
Adviesprijs: € 99,99
Tinú Buitencontactdoos Zwart, stenen uiterlijk
€ 59,99
Adviesprijs: € 69,99

Lamp accessoires aan voordelige prijzen

Door de verscheidenheid aan armatuurtypes en -modellen is ook de vraag naar accessoires zeer groot. Of je nu op zoek bent naar vervangingsonderdelen, stopcontacten of bewegingssensoren, je kan alle soorten verlichtingsaccessoires makkelijk online bestellen op onze webshop. In ons aanbod vind je enkel artikelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en wij breiden ons assortiment voortdurend uit!

De juiste vervangingsonderdelen voor armaturen

Een armatuur van hoge kwaliteit hoef je zelden te vervangen. In de meeste gevallen moet je alleen de lamp op een bepaald moment nabestellen, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe LED-lamp. Indien, tegen de verwachting in, toch een van onze armaturen stuk gaat, is het vaak voldoende om een specifiek reserveonderdeel te bestellen. Voor veel modellen zijn ook optionele accessoires verkrijgbaar. Als je vragen hebt, kan je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze vriendelijke en deskundige supportmedewerkers.

Contactdozen voor buiten

Accessoires voor buitenverlichting moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Je gebruikt dus best speciale buitencontactdozen voor je buitenarmaturen. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en materialen - van draagbare enkelvoudige contactdozen, tot meervoudige contactdozen voor permanente installatie. We hebben onze verschillende buitencontactdozen zorgvuldig geselecteerd, zodat ze zo goed mogelijk matchen met ons huidig aanbod van buitenlampen.

Bewegingssensoren en bewegingsmelders

Een ander belangrijk lampaccessoire dat je zelden hoeft te vervangen, zijn bewegingssensoren of bewegingsmelders. Buitenlampen met bewegingssensor zijn essentieel voor de veiligheid en om energie te besparen, aangezien ze alleen branden wanneer dat echt nodig is.

Andere accessoires

Andere belangrijke accessoires voor verlichting zijn stopcontacten, dimmers en bedieningsapparaten voor een soepele werking van het netwerk. Kwaliteit is niet alleen belangrijk voor de armaturen en lampen zelf, ook stopcontacten en kabels kunnen stuk gaan. Zoals met de meeste producten is het de moeite waard om te investeren in hoogwaardige materialen, vanwege hun uitstekende afwerking, duurzaamheid, en aantrekkelijk design.

Lampenkappen

Als je lampenkap erg of zelfs onherstelbaar beschadigd is, kan je vaak gewoon een identieke vervangkap bestellen. Als dit niet mogelijk is, hoef je je binnenarmatuur echter niet volledig te vervangen. Met een beetje geduld en gericht zoeken kan je hier makkelijk een andere gelijkaardige lampenkap vinden die perfect past bij je huidige armatuur!

Vervangen van lampen

Vaak kun je de lampen van je armatuur zonder probleem vervangen. Echter, bij bepaalde modellen is dit slechts gedeeltelijk of zelfs helemaal niet mogelijk. Uiteraard kan je altijd terecht voor informatie over alle individuele artikelen, inclusief hun technische details zoals energie-efficiëntie.